garantam calitatea!
Servicii de livrare gratuita pana seara tarziu
0

Accesorii pentru tine!

Cine suntem – Povestea Buticcochet.ro

Buticcochet.ro este un magazin online si un proiect de familie, ce este in stransa legatura cu pasiunile, profesiile noastre si dorinta de a realiza lucruri, altfel de lucruri.

De ce facem asta?

Ne dorim mai mult decat de a analiza si critica ce fac altii, ne dorim sa realizam lucruri cu ajutorul carora sa cream amintiri.

Am decis sa aplicam ce stim sa facem din punct de vedere profesional combinat cu pasiunea si au rezultat produse crosetate vandute online. Mai tarziu  am adaugat in catalog si produse ce nu sunt fabricate de noi, dar despre care te asiguram ca sunt verificate individual si corespund celor mai exigente cereri in ce priveste calitatea. Astfel daca decizi sa cumperi o pereche de cercei crosetati si o esarfa, ce pot reprezenta un cadou pentru cineva drag sau doar apropiat, iti garantam ca vei primii produsele pe care le-ai vazut in imaginile de prezentare si care respecta specificatiile mentionate si calitatea promisa sau daca te decizi sa cumperi o geanta crosetata pentru tine si un papion crosetat pentru el, iti garantam ca veti avea o aparitie de senzatie.

Dorim sa te asiguram de faptul ca denumirea de Butic nu reprezinta doar o parte din nume ci si un concept ce ne obliga sa asiguram produse si servicii de calitate, nu doar vanzari in volum mare, specifice magazinelor online.

Productie, comert online sau Butic?

Revenim la conceptul de Butic, dorim sa le imbinam perfect astfel incat  sa putem comercializa online produse pe a caror eticheta sta scris Fabricat in Romania, iar daca achizitionezi un produs ce nu este realizat de noi iti garantam ca vei primii produsul in buna conditie conform specificatiilor.

Viziune

In trecut o afacere mica se limita la un numar de clienti ce avea legatura cu comunitatea sau zona geografica, acum dorim sa beneficiem de utilitatea Internetului si de infrastructura curierilor pentru a putea comercializa si livra produsele noastre oriunde in Romania.

Dorim sa dezvoltam viziunea si planurile noastre, iar daca o sa ne fi alaturi cu siguranta vei observa in timp ca ne implicam in imbunatatirea produselor si a serviciilor oferite.

Apreciem enorm daca ai citit aceste randuri, nu vrem sa te plictisim cu promisiunile noastre si descrieri privind calitatea produselor si serviciilor noastre, asa ca lasam cateva dovezi din partea clientilor.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi