Posibilitate de retur in 14 zile!
Transport gratuit de la 150 Lei
0

Pentru tine!

Cine suntem – Povestea Buticcochet.ro

Buticcochet.ro este un magazin online, ce se afla in stransa legatura cu pasiunile, profesiile noastre si dorinta de a realiza lucruri, altfel de lucruri.

De ce facem asta?

Am decis sa aplicam ce stim sa facem din punct de vedere profesional combinat cu pasiunea si au rezultat produse manufacturate vandute online. Am adaugat in catalog si produse ce nu sunt fabricate de noi, dar despre care te asiguram ca sunt verificate individual si corespund celor mai exigente cereri in ce priveste calitatea.

Dorim sa te asiguram de faptul ca denumirea de Butic nu reprezinta doar o parte din nume ci si un concept ce ne obliga sa asiguram produse si servicii de calitate, nu doar vanzare de produs specifica magazinelor online.

Productie, comert online sau Butic?

Dorim sa le imbinam perfect astfel incat  sa putem comercializa online produse pe a caror eticheta sta scris Fabricat in Romania, iar daca achizitionezi un produs ce nu este produs de noi iti garantam ca vei primii produsul in buna conditie conform specificatiilor.

Viziune

In trecut o afacere mica se limita la un numar de clienti ce avea legatura cu comunitatea sau zona geografica, acum dorim sa beneficiem de utilitatea Internetului si de infrastructura operatorilor de curierat pentru a putea comercializa si livra produsele oriunde in Romania.

Dorim sa dezvoltam viziunea si planurile noastre, iar daca o sa ne fi alaturi cu siguranta vei observa in timp ca ne implicam in imbunatatirea produselor si a serviciilor oferite.

Apreciem enorm daca ai citit aceste randuri, nu vrem sa te plictisim cu promisiunile noastre si descrieri privind calitatea produselor si serviciilor noastre, asa ca lasam cateva dovezi din partea clientilor.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi