Posibilitate de retur in 14 zile!
Transport gratuit de la 150 Lei
0

Pentru tine!

Cum comand de pe site ?

Comanda plasata online

Dupa alegerea produsului dorit si adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi este necesar sa introduceti datele dumneavoastra de facturare si livrare. Daca va creati un cont pe site-ul Buticcochet.ro la sectiunea Inregistrare, toate aceste informatii sunt disponibile in viitor, astfel scurtati perioada de timp necesara plasarii unei comenzi, in plus puteti urmarii statusul comenzilor dumneavoastra. Dupa confirmarea prin e-mail a plasarii comenzii, un reprezentant ButicCochet va v-a contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea stocului disponibil si a detaliilor de livrare.

Comanda plasata prin e-mail

Puteti inainta comenzile dumneavoastra prin e-mail la adresa: vanzari@buticcochet.ro  sau completand formularul din sectiunea Contact.

Comanda plasata telefonic

Pentru comenzi telefonice,  apelati: 0730.88.99.50 sau 0739.850.730 iar un consultant ButicCochet.ro  va v-a prealua comanda imediat. 

Daca produsul nu ti se potriveste sau daca pur si simplu nu il mai doresti, Buticcochet iti ramburseaza valoarea produsului in maximum 15 zile de la data solicitarii.

Produsele pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 15 de zile lucratoare de la data primirii produselor. ButicCochet.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau/si procesare administrativa din valoarea produsului.

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 15 de zile de la data inregistrarii solicitarii cu privire la returnarea produselor. Pentru detalii cu privire la documentele necesare va rugam sa vizitati sectiunea RMA.

ButicCochet nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile prezentate in site sunt complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile produselor, ofertele, stocul, specificatiile si imaginile pot fi schimbate in site fara o notificare prealabila.

ButicCochet se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate ambalate corespunzator cu toate documentele necesare (factura, certificat de garantie).

Preturile afisate in site reprezinta valoarea de achizitie a produselor. 

Plasarea unei comenzi online nu creeaza conditii contractuale, acestea sunt generate in momentul in care este emisa factura fiscala pentru produsul comandat. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi