garantam calitatea!
Servicii de livrare gratuita pana seara tarziu
0

Pentru tine!

Buticcochet.ro respecta cerintele regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. 

Accesarea acestui website presupune acordul explicit al dumneavostra asupra Termenilor & Conditiilor si a Politicii de confidentialitate. Buticcochet.ro este operator de date cu caracter personal inregistrat cu numarul 34964. Puteti verifica aceste informatii aici.

ButicCochet in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.buticcochet.ro se angajeaza sa respecte caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate. 

ButicCochet isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.buticcochet.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii & Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. 
De aceea, va rugam sa vizitati periodic Termenii & Conditiile pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. 

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul. 

Definitii 

date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; 

prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea; 

stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese; 

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice; 

operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; 

tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date; 

destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari; 

date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila; 

date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal; 

date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare. 

Colectarea de date cu caracter personal 

ButicCochet poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. 
Folosim datele cu caracter personal colectate pentru  a va livra comenzile, informatii despre produsele noastre si buletine de stiri. 

ButicCochet colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor. 
ButicCochet poate folosi in cadrul site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal.. In diferite sectiuni din site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. 

Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact", iar ButicCochet le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra. 

Pentru a va abona la e-mailuri cu buletine de stiri sau informatii despre promotiile si produsele noastre puteti bifa aceasta optiune in cadrul Contului dumneavoastra. Dezabonarea este posibila in orice moment. 

ButicCochet poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: 
(a) conformarea la rigorile legii; 
(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale ButicCochet si ale site-ului sau web, sau 
(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice. 

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. 

ButicCochet nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime ButicCochet poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in scopul realizarii de analize/rapoarte/informari, in scopul publicarii, promovarii, ofertarii produselor si serviciilor oferite. 

Legaturi externe 

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului ButicCochet, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de ButicCochet. 
Pentru continutul acestor site-uri sau eventualele plangeri indreptate catre acestea, ButicCochet  nu isi asuma nici o responsabilitate. 

Minori 

BuicCochet nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal. 

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate 

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre ButicCochet si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la email contact@buticcochet.com  

Termeni si Conditii de Utilizare 

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site. Legislatie Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei dumneavoastra.
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrative.

Drepturi de autor (Copyright) 

ButicCochet detine drepturi de autor pentru orice design, text, aranjare cat si alte elemente legate de continut. Utilizarea acestor elemente fara acordul prealabil al ButicCochet este interzisa. 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Buticcochet.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastra personale.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor entitati.

Abonarea la aceste servicii de reclama, marketing si publicitate se realizeaza prin serviciul de newsletter

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la www.buticcochet.ro ce functioneaza ca persoana juridica cu urmatoarele date de identificare: CUI 34201718, Reg. Com. F23/260/2015. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi